skip to Main Content

Praktische informatie

Individuele afspraken en kosten behandeling EMDR therapie

Afspraken duren vaak rond de 1,5 uur. Na de intake kan een inschatting gemaakt worden van de duur en de kosten van je traject.

Voor volwassenen geldt dat er (nog) geen afspraken zijn met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je niet altijd recht hebt op een vergoeding. Overleg met je zorgverzekeraar of ze bereid zijn een deel van de zorg te vergoeden.

Voor kinderen geldt dat dat er vergoeding plaats kan vinden via de gemeente door middel van onderaannemerschap. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om zelf te betalen. Heb je vragen over de tarieven of vergoedingen? Neem gerust contact op.

Yoga en Pilates

De lessen vinden plaats in de buitenlucht. Dit maakt dat we ons moeten verhouden tot het weer. Bij droog weer gaan de lessen in principe door. Wel dienen we ons te kleden op de weersomstandigheden. Vooral bij de yogalessen is het van belang dat je je warm aankleedt om te voorkomen dat je teveel afkoelt. Doordat de lessen weersafhankelijk zijn, zullen we met elkaar flexibel moeten zijn in het verschuiven van de lessen naar beter passende tijdstippen, of in het toch nog annuleren van de les.

Om de hygiëne te kunnen waarborgen voor een ieder vragen we om zelf je materialen mee te brengen. Het gaat hierbij om de matjes en voor de yogalessen ook de zitkussentjes, blokken en bolsters.
Voor de aanschaf van spullen kun je terecht bij Praktijk Noardein.
Het aanschaffen van je eigen spullen brengt het voordeel met zich mee dat je ook thuis gemakkelijker yoga of pilates kunt doen. Mocht je het vervelend vinden om met je spullen ’te slepen’ dan is het mogelijk om je spullen bij Praktijk Noardein achter te laten. Deze bergen we dan veilig voor je op tot je de volgende keer weer komt voor je les.
Kun je het geld even niet missen? Er is ook iets af te spreken over het hebben van de spullen in bruikleen.
  • 3 kennismakingslessen yoga/pilates: €25
  • 11 lessen yin yoga/pilates: €125
  • 22 lessen yin yoga/pilates: €240
  • 3 afspraken yogatherapie individueel: €285

Welk lespakket past bij jou?

Om er achter te komen of de yoga- of pilateslessen bij Praktijk Noardein iets voor je zijn, kun je gebruik maken van 3 kennismakingslessen. Zo krijg je een goede indruk van de docent, de groepsgrootte, de andere deelnemers en de sfeer in de groep. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om direct 11 of 22 lessen af te nemen. Kijk hier voor het actuele lesrooster of schrijf je direct in.

Rooster

Via Agenda zie je wanneer welke lessen gegeven worden. Als je klikt op ‘Boek nu’, kom je bij ons online programma waar je je kunt inschrijven. Dan kun je zelf lessen reserveren, wijzigen en annuleren. Als je ingeschreven bent kun je ook via een app inloggen.

Door het online programma kun je gemakkelijk zien hoeveel ’tegoed’ je nog hebt of wanneer je weer toe bent aan het opnieuw aanschaffen van een rittenkaart.

Je hebt geen extra kosten van een abonnement wat door loopt en automatisch afschrijft. Bij Praktijk Noardein beslis je zelf wanneer je komt!

Verhuur

Het is mogelijk deze unieke ruimte van 55 m2 te huren per dagdeel. De praktijk biedt ruimte aan maximaal 22 mensen wanneer u op zoek bent naar een ruimte voor een vergadering, workshop, presentatie, congres of wat dan ook. De gehele ruimte is verwarmd middels vloerverwarming. Er is gratis Wifi en u kunt gratis parkeren. Er zijn verschillende wandelroutes. Zie locatie voor meer informatie over de praktijk en de omgeving. Lees hier meer over onze locatie en de kracht van Praktijk Noardein.

Back To Top