skip to Main Content

Pilates

Een training voor lichaam en geest.

Bij Pilates gaat de aandacht uit naar het trainen van spierketens; je leert niet alleen de oppervlakkige spieren aanspannen, maar ook de dieper gelegen spieren. Met pilates werk je op een verantwoorde wijze aan houding, stabiliteit, flexibiliteit, een sterkere rug en buik, strakkere billen en benen.

De lessen worden verzorgd door Anke.

De kracht van Praktijk Noardein

Trainen op eigen niveau
Ontspannen sfeer
Midden van Friesland, Leeuwarden/Sneek/Heerenveen/Drachten

Over Anke

Anke is al 20 jaar werkzaam in de sport. Ooit is zij begonnen met het geven van Step- en Aerobiclessen. Later zijn daar Bodypump, XCO, Pilates en Yoga bijgekomen. Pilates is Anke haar favoriete les, omdat de combinatie van kracht, lenigheid, balans, ademhaling en ontspanning samenkomen in een les en je eindeloos kan variëren met de verschillende oefeningen. Ook gebruikt ze in haar lessen eventuele hulpmiddelen zoals elastieken, grote en kleine ballen. Anke heeft vanaf 2006 altijd met veel plezier bij Sportcentrum Bloemketerp in Franeker gewerkt. Eind 2019 heeft ze gekozen voor een nieuwe uitdaging op een andere locatie. Vanaf januari 2019 geeft ze les bij Praktijk Noardein.

Anke is een Pilates instructrice met jarenlange ervaring, dat merk je! Op een prettige manier met veel kennis en met de nodige humor weet ze je net dat stukje verder uit te dagen tijdens haar lessen. Praktijk Noardein is een kleinschalige locatie. Dat is erg fijn! Anke kan hierdoor goed inspelen op individuele cursisten.

Marlies

Wist wat sa noflik is? It is gjin wedstriid! Elts docht op syn eigen tempo de oefeningen. Is it dreech om’t dyn rêch net meiwurkje wol, of ast oare klachten hast, dan past Anke de oefening direkt foar dy oan. Sa is elts op syn eigen wize op de woansdeitemoarn dwaande mei it sterker meitsjen fan de spieren yn it liif en stappe we ûntspannen en fol enerzjy de rest fan de dei yn. Hearlik!!

Janet

Zeer fijne en ongedwongen lessen Pilates van Anke op een mooie locatie!

Doutzen

Sinds ik bij Praktijk Noardein yoga en pilates doe zit ik beter in mijn vel. Door de overgang was ik steeds wat stijf. Na een paar weken voelde ik al verbetering! Voel me nu soepeler en mijn rugklachten zijn verdwenen.
De sfeer is heel fijn en ontspannen.

Ella

Welk lespakket past bij jou?

Om er achter te komen of de pilateslessen bij Praktijk Noardein iets voor je zijn, kun je gebruik maken van 3 kennismakingslessen. Zo krijg je een goede indruk van de docent, de groepsgrootte, de andere deelnemers en de sfeer in de groep.

3 kennismakingslessen
Pilates

25 euro

11 lessen
Pilates

125 euro

22 lessen
Pilates

240 euro

Voor het actuele lesrooster

Back To Top