skip to Main Content

Workshops

Bij Praktijk Noardein organiseren we veel verschillende workshops om een bijdrage te leveren om gezonder en gelukkiger te leven.

Yin XL

In de XL Yinyoga les kun je extra lang ontspannen! De les is op basis van een thema en duurt 1,5 uur. Voor deze enkele les betaal je €18,50. Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk kopje thee. Ervaring met yoga is niet nodig. De yoga wordt afgestemd op jouw situatie.

Familie opstellingen

In samenwerking met Guusta Elzinga worden er bij Praktijk Noardein familieopstellingen georganiseerd. Door middel van systemische opstellingen krijg je zicht op de invloeden die jouw familie heeft gehad en vaak nog heeft, op jouw leven. Het werkt bevrijdend om los te komen van de spanning die soms al lange tijd voelbaar is geweest. Dat kunnen zelfs invloeden zijn vanuit eerdere generaties, gebeurtenissen en gevoelens die uit evenwicht zijn geraakt en niet zijn gezien, erkend, geaccepteerd. Neem gerust contact op voor meer informatie.

MindfulRun of Walk

Tijdens de training MindfulRun of Walk leer je onder andere hoe je door middel van (hard)looptechniek, mindfulness, yoga en de juiste ademhaling efficiënter met je energie om kunt gaan. Een echte mentale ENERGIEBOOST!! Inspannen en ontspannen gaan hier hand in hand. De training is laagdrempelig, verfrissend en heeft een hoge FUN factor!

De MindfulRun is geschikt voor mensen die 5km kunnen hardlopen. De Walk is geschikt voor iedereen. De training wordt gegeven door Anneloes Praamstra, MindfulRun/Walk Instructeur en Wandelcoach.

Ouder en kind yoga

Wil je samen met je kind op een speelse wijze oefenen met yoga? Doe dan eens mee aan de ouder en kind yoga lessen. Door middel van authentieke aandacht maak je contact met je kind en maak je van de les een waardevolle tijd voor jezelf en je kind! Tijdens de ouder en kind yoga beleef je samen een yoga avontuur door middel van yogahoudingen, yogaspelletjes, ademhalingsoefeningen, massages, meditaties, visualisaties en vaak sluit je af met een creatieve activiteit. We werken onder andere aan de thema’s ontspanning, concentratie, vertrouwen, respect, geduld, creativiteit en motoriek. Samen spelen, ontspannen en een gevoel creëren van vrijheid en geluk.

Men only yoga

Yoga is voor iedereen gezond, vandaar deze poweryoga voor mannen! Om sterker en leniger te worden. Je krijgt onder andere een betere conditie, je voorkomt blessures, het maakt je flexibeler, je mentale veerkracht groeit, het is een detox voor je lichaam én je slaapt er beter door! Durf jij de uitdaging aan?

Yoga nidra

Dé trend op het gebied van yoga. Deze bijzondere yogavorm, je ligt alleen maar op je rug, in savasana, brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je pas echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.

Mind your mind

Zoek je verdieping in meditatie? Zou je je repertoire graag eens wat uitbreiden? Of wil je graag wat langer mediteren dan die 10 minuten aan het begin van een les? Meld je dan aan voor deze workshop en kom samen met anderen die ook graag tijd investeren in zichzelf door middel van meditatie.

De filosofie achter yoga

Altijd al graag meer willen weten over waar yoga vandaan komt en waar het voor staat? Wanneer noem je jezelf een yogi? Er valt heel veel te vertellen over de eeuwenoude wijsheid uit India en dat deel ik graag met jou.

Beschikbaarheid en planning

Klik hier voor de agendaschrijf je in – of neem contact op voor meer informatie over een workshop.

Back To Top